Inschrijving beperkt mogelijk. Bel of sms voor beschikbaarheid: 0681177037

CONCEPT

Kinderen leren het beste als ze plezier hebben en ontspannen bezig zijn. Dit is de filosofie achter het Engels voor Bengels Summer Camp. In een prettige atmosfeer gaan kinderen in het Engels aan slag met een programma vol leuke en uitdagende activiteiten. Het enthousiaste team zorgt voor de nodige ondersteuning. Zowel bewust als onbewust absorberen de kinderen de Engelse taal.

PROGRAMMA

Van maandag tot en met vrijdag staat het Engels voor Bengels team klaar om de kinderen een leuke en leerzame week te bezorgen. Het programma kenmerkt zich door dagelijks terugkerende onderdelen en activiteiten: Class, Art, Sport & Dance en Songs & Conversation. Het programma is op iedere leeftijdsgroep aangepast. Uiteraard zijn de activiteiten volledig in het Engels.

LOCATIES

Met meer dan 15 locaties, verdeeld over het centrale deel van Nederland, is er altijd wel een Summer Camp in de buurt.

Dit jaar voor het eerst in België: Antwerpen heeft de primeur.

Let op! Het Summer Camp is zo populair geworden, dat op sommige locaties de groepen snel gevuld zijn. Schrijf dus zo spoedig mogelijk in om teleurstelling te voorkomen.

Partners

Summer Camp proudly presents our lunch service.

Media

Reviews

Summer Camp Blaricum

Dear Ms Marie & team,
Wat een leuk summercamp!
Heel veel dank voor de persoonlijkheid en de gevarieerdheid; de art/class/dance/singing lessons en daarbij nog waterpret, brood bakken bij de bakker, een ijsje eten in het dorp en een fantastische voorstelling achteraf. Het heeft op mijn zoon veel indruk gemaakt en hij vond alles even leuk.
Jullie hebben zoveel aandacht voor de details, dat maakt het heel bijzonder. Wij zijn fan!

Summer Camp Rotterdam

Mijn zoon heeft met veel plezier het summercamp in Rotterdam deelgenomen. Afgelopen week hebben wij onze familie uit Canada over gehad en we hebben met zo veel plezier geconstateerd dat hij zich prima met hen in het Engels heeft kunnen amuseren. Dat was echt heel erg leuk om te zien, en maakte zijn deelname aan het camp voor ons nog geslaagder!

Summer Camp Breda

“Was het op school altijd maar zo leuk”
Wat een goede combinatie van activiteiten en lessen.
We merken dat haar Engels echt een sprong heeft gemaakt.
Onze dochter was voor het eerst op het Summer Camp.
Maar gaat volgend jaar zeker weer!

Inschrijven voor Engels voor Bengels Summer Camp