Summer camp Amstelveen in Augustus !

Concept

Kinderen leren het beste als ze plezier hebben en ontspannen bezig zijn. Dit is de filosofie achter het Engels voor Bengels Summer Camp. In een prettige atmosfeer gaan kinderen in het Engels aan slag met een programma vol leuke en uitdagende activiteiten. Het enthousiaste team zorgt voor de nodige ondersteuning. Zowel bewust als onbewust absorberen de kinderen de Engelse taal.

Programma

Van maandag tot en met vrijdag staat het Engels voor Bengels team klaar om de kinderen (4-12 jaar) een leuke en leerzame week te bezorgen. Het programma kenmerkt zich door dagelijks terugkerende onderdelen en activiteiten: Class, Art, Sport & Dance en Songs & Conversation. Het programma is op iedere leeftijdsgroep aangepast. Uiteraard zijn de activiteiten volledig in het Engels.

Locaties

Het Summer Camp wordt op meer dan 20 locaties in heel Nederland aangeboden. Voor de kinderen in Antwerpen is er ook een Summer Camp.
Zo is er altijd een Summer Camp bij u in de buurt.

Op veel locaties is het Summer Camp zeer populair. Het is daarom raadzaam om uw kind(eren) tijdig in te schrijven om zo teleurstellingen te voorkomen.

Over Engels voor Bengels

In 2010 ben ik gestart met Engels voor Bengels.  Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt, als leerkracht en als remedial teacher, besloot ik om mijn passie, Engels onderwijzen aan kinderen, alle aandacht te geven. Naast de privé-lessen, groepslessen en expat-training ontstond ook het eerste Summer Camp in Blaricum. In de daarop volgende jaren groeide het aantal lessen gestaag en kwamen er steeds meer Summer Camp-locaties bij.
In plaats van een Summer School England of Cambridge Summer School England biedt het Teen Camp een vergelijkbaar English Language Summer School Programme in Nederland.

Samen met een aantal zeer goede collega’s geef ik nu gedurende het jaar invulling aan alle lessen en trainingen en leiden we in de zomer de Summer- en Teen Camps in het land.  Ook deze zomer gaan we er voor zorgen dat de kinderen een onvergetelijk leuke en leerzame week beleven bij Engels voor Bengels.

Hopelijk tot ziens op één van de Summer Camps.

Miss Marie

Vacature

Media

Aanmelden voor Summer Camp 2018