Het leukste zomerkamp in Nederland om Engels te leren.

Een leuke bijkomstigheid is dat de ouders ook eventueel de gelegenheid hebben om iets voor zichzelf te doen. Bijvoorbeeld samen romantisch een avondje uit eten. In elk geval kunt u met een gerust hart naar uw werk, terwijl uw kind op zomerkamp gaat om Engels te leren. Het werkt veel fijner met de wetenschap dat uw kind zich thuis niet zit te vervelen, maar samen met leeftijdgenoten ervaring met een nieuwe taal opdoet.

Het is algemeen bekend dat kinderen makkelijker een taal aanleren dan volwassenen. Bovendien zal de komende generatie alleen nog maar meer te maken krijgen met studieboeken en andere teksten die in het Engels geschreven zijn. Het is dus verstandig om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met Engels. Bovendien blijkt dat het leren van een taal extra goed gaat in een ontspannen situatie waar kinderen plezier hebben. De sociale setting biedt veel aanknopingspunten om op een speelse manier met de taal bezig te zijn en samen te oefenen.

Tijdens de zomervakantie Engels leren met Summer Camp.

Bij de activiteiten, die zijn afgestemd op de leeftijdsgroep, wordt tijdens het zomerkamp steeds Engels gesproken. Dit in tegenstelling tot kampen waar dagelijks een uurtje Engelse les wordt gegeven en de kinderen vervolgens gaan recreëren. Het leren van de taal en het vakantieplezier zijn volledig geïntegreerd, met een vaste dagopbouw. Gaat uw kind deze zomer ook op kamp Engels leren? Lees hier meer over het concept en de locaties.

Blijf op de hoogte van inschrijvingen en nieuws rondom Summer Camp. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.