Week 22-27 Juli alleen beschikbaar op aanvraag: marie@engelsvoorbengels.nl

CONCEPT

Teen Camp is een intensief Engels taalprogramma, geheel intern en verzorgd op het prachtige kasteel Assumburg te Heemskerk.
Het is niet noodzakelijk om naar Engeland te gaan om een Engels taalprogramma op het hoogste niveau te beleven.

Onze gekwalificeerde docenten verzorgen het intensieve lesprogramma, geheel gebaseerd op de programma’s zoals deze in Engeland geboden worden. Jongeren verblijven op het prachtige kasteel Assumburg, de meest sfeervolle Stayokay locatie van Nederland. De combinatie van deze unieke locatie en ons kwalitatieve programma zorgen voor leerzame en tevens bijzondere beleving.

PROGRAMMA

Alle dagen op het Teen Camp bevatten twee lesblokken van twee uur. Alle vaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven komen aan bod. Door het werken in kleine groepen krijgen alle leerlingen voldoende individuele aandacht en ruimte om hun vaardigheden in het Engels te verbeteren.

Het middagprogramma is gericht op ontspannen inspanning zoals pret op het strand, muziek, sport en creativiteit.

’s Avonds is er ruimte voor vrije tijd, interactieve spellen, een voorstelling, film en uiteraard de bonte avond.

De voertaal gedurende het hele Teen Camp is Engels!

Voor de jongeren die 2 weken blijven, is een stadstour naar Amsterdam inbegrepen.

LOCATIE

Kasteel Assumburg te Heemskerk is de prachtige locatie van ons Teen Camp.

Het kasteel met zijn weelderige tuinen hebben de grandeur die je het gevoel geven dat je in de 19e eeuw bent beland.

Gelukkig is het kasteel, wellicht de mooiste Stayokay locatie van Nederland, voorzien van WIFI en alle andere gemakken van de 21ste eeuw.

Het restaurant van het kasteel verzorgt al het eten en drinken.

De prachtige aangelegde tuinen en velden bieden de mogelijkheid om te relaxen en te sporten.

De locatie vlak bij zee zorgt tevens voor de mogelijkheid van pret op het strand.

Aanmelden voor: TeenCamp 2018

Over Teen Camp

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Engels voor Bengels. Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt, als leerkracht en als remedial teacher, besloot ik om mijn passie, Engels onderwijzen aan kinderen, alle aandacht te geven.

Al snel volgde ProEnglish, voor de periode na de basisschool. Naast de privé-lessen, groepslessen en expat-training ontstond ook het eerste Summer Camp in Blaricum. In de daarop volgende jaren groeide het aantal lessen gestaag en kwamen er steeds meer Summer Camp-locaties.  Samen met een aantal zeer goede collega’s geef ik nu gedurende het jaar invulling aan alle lessen en trainingen en leiden we in de zomer de Summer- en Teen Camps in het land. 

In 2016 organiseerden we het eerste Teen Camp. In 2017 is Teen Camp uitgegroeid tot een volwaardige summer school, met een programma gelijk aan dat van de meeste Engelse summer schools. Leerlingen van elf verschillende nationaliteiten hebben dit jaar aan het Teen Camp deelgenomen.

Het is niet noodzakelijk om naar Engeland te gaan aan om dit volwaardige programma deel te nemen. Ik ben zeer enthousiast over het aanbieden van deze mogelijkheden in Nederland. Ik hoop u dan ook te mogen begroeten tijdens één van de Teen Camps  op Kasteel Assumburg.

Namens het Teen Camp team,

Miss Marie

Vacature

Impressie

Aanmelden voor: TeenCamp 2018