Sorry, alle plaatsen voor Teen Camp 2017 zijn geboekt.
Stuur ons graag een email dan informeren wij u over Teen Camp 2018.

CONCEPT

Teen Camp biedt het Engelse summer school programma in Nederland. Het is niet langer noodzakelijk om naar Engeland te gaan om een summer school programma op het hoogste niveau te beleven.

Gekwalificeerde docenten verzorgen het intensieve lesprogramma. 

Jongeren verblijven op het prachtige kasteel en worden hier volledig verzorgd.

PROGRAMMA

Alle dagen op het Teen Camp bevatten twee lesblokken van twee uur.

Alle vaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven komen aan bod.

Door het werken in kleinere groepen krijgen alle leerlingen voldoende individuele aandacht en ruimte om hun vaardigheden in het Engels te verbeteren.

Het middagprogramma is gericht op ontspannen inspanning zoals pret op het strand, muziek, sport en creativiteit.

’s Avonds is er ruimte voor vrije tijd, interactieve spellen, een voorstelling, film en uiteraard de bonte avond!

LOCATIE

Kasteel Assumburg is de prachtige locatie van het Teen Camp. Het kasteel en de weelderige tuinen hebben de grandeur die je het gevoel geven dat je in de 19e eeuw bent beland. Gelukkig is het kasteel voorzien van WIFI en alle andere gemakken van de 21ste eeuw.

Het restaurant van het kasteel verzorgt al het eten en drinken.

De prachtige aangelegde tuinen en velden bieden de mogelijkheid om te relaxen en te sporten. De locatie vlak bij zee zorgt voor de mogelijkheid van pret op het strand. Voor de jongeren die 2 weken blijven, is een stadstour naar Amsterdam inbegrepen.

Over Teen Camp

In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Engels voor Bengels. Al snel volgde ProEnglish, voor de periode na de basisschool. Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt, als leerkracht en als remedial teacher, besloot ik om mijn passie, Engels onderwijzen aan kinderen, alle aandacht te geven.

Naast de privé-lessen, groepslessen en expat-training ontstond ook het eerste Summer Camp in Blaricum. In de daarop volgende jaren groeide het aantal lessen gestaag en kwamen er steeds meer Summer Camp-locaties bij.  Samen met een aantal zeer goede collega’s geef ik nu gedurende het jaar invulling aan alle lessen en trainingen en leiden we in de zomer de Summer- en Teen Camps in het land. 

In 2016 organiseerden we het eerste Teen Camp. Leerlingen van zeven verschillende nationaliteiten hebben dat jaar aan het Teen Camp deelgenomen. In 2017 is Teen Camp uitgegroeid tot een volwaardige summer school, met een programma gelijk aan dat van de meeste Engelse summer schools.

Het is niet langer noodzakelijk om naar Engeland te gaan aan om dit volwaardige programma deel te nemen. Ik ben zeer enthousiast over het aanbieden van deze mogelijkheid in Nederland. Ik hoop u dan ook te mogen begroeten tijdens één van de Teen Camps  op Kasteel Assumburg.

Namens het Teen Camp team,

Miss Marie

Vacature

Impressie

Aanmelden voor: Teen Camp summer school 2017