Informatie omtrent Corona

De omstandigheden rond om Corona zorgen voor aanhoudende onzekerheden. De maatregelen worden steeds weer opnieuw aangepast. Summer Camp beweegt mee met deze voorschriften.

 

In het afgelopen jaar hebben we laten zien dat we met de organisatie van Summer Camp goed kunnen anticiperen op de veranderende maatregelen. Op een veilige en manier hebben de Summer Camps plaatsgevonden. En zo kijken we ook naar Summer Camp 2021.

 

We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk versoepelingen, maar er zullen naar alle waarschijnlijkheid ook voor de komende zomer nog maatregelen van toepassing zijn.

 

Binnen de dan geldende voorschriften zullen wij voor een actief, leuk en leerzaam maar vooral ook veilig Summer Camp zorgen.

 

Het is bijna ondenkbaar, maar voor het geval het Summer Camp niet door kan gaan, hebben we de:

 

 “100% geld terug garantie”*

 

*In het geval dat Summer Camp wordt geannuleerd door ons of niet door kan gaan door een verbod van de overheid krijg je 100% van je inschrijfgeld terug.

 

Let wel: privé-omstandigheden en privé gezondheidssituaties (dus ook Corona) zien wij niet als onze directe verantwoordelijkheid. 

In deze omstandigheden gelden de algemene voorwaarden, en dan specifiek punt C.

 

Uiteraard kijken we in deze situaties, zo mogelijk, graag met u mee naar een eventuele oplossing. Indien dit onverhoopt niet mogelijk blijkt, blijft punt C uit de algemene voorwaarden van toepasing.