Summer Camp

✔ Geschikt voor kinderen in groep 1 t/m 7 ✔ 5 dagen in juli of 3 dagen in augustus ✔ pre en -aftercare beschikbaar

Op Summer Camp in

Amsterdam

325.00

Tijdens de zomer naar het allerleukste zomerkamp in Amsterdam

Zien we jouw kind straks op Summer Camp Amsterdam?

Het leukste zomerkamp in Amsterdam om Engels te leren. Tijdens Summer Camp 2024 gaan kinderen Engels leren op een leuke en leerzame manier. Bij het Summer Camp staat plezier voorop! Daarom is er naast de lessen Engels, ook veel ruimte voor spelen, bewegen, muziek en creatieve activiteiten.

Het programma en de lessen tijdens het zomerkamp in Amsterdam

Het programma van Summer Camp is op iedere leeftijdsgroep aangepast. De kleinschalige groepen bieden de mogelijkheid voor individuele aandacht. Veel activiteiten worden non-verbaal, door het gebruik van visueel materiaal en gebaren, extra duidelijk gemaakt. Echter daar waar nodig zal er, zeker voor de jongsten, ook een ondersteunend woord in het Nederlands gebruikt worden. Voor iedere lesgroep is er differentiatie-materiaal aanwezig om de eventuele niveauverschillen op te vangen.

De lessen tijdens Summer Camp zijn erop gericht om de kinderen zich comfortabel te laten voelen bij het gebruik van de Engelse taal. Op de laatste middag wordt het Summer Camp feestelijk afgesloten. De kinderen ontvangen u op de high tea. Onder het genot van een kopje thee en zelfgemaakte cupcakes worden alle creaties van de kinderen bekeken.

Tijdens de graduation ceremony ontvangen alle kinderen hun Summer Camp certificaat. Tot slot verzorgen de kinderen een voorstelling met zang en dans.
Heb je nog meer vragen over Summer Camp Amsterdam? Bekijk dan eens onze FAQ-pagina

Over onze kampen

  • Summer Camp:
    Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Schoolgroep 1 tot en met 7 (schooljaar 2023-2024).
  • Junior Camp: Naar de website
    Geschikt voor schoolgroep 7 en 8 (schooljaar 2023-2024). International School Year 5 and 6.
  • Teen Camp: Naar de website
    Geschikt voor kinderen op het voortgezet onderwijs, tot en met 17 jaar.

 

FAQ over de zomerkamp in Amsterdam

Wanneer vindt het zomerkamp in Amsterdam plaats?

We snappen dat uw kind staat te popelen om naar het zomerkamp in Amsterdam te komen. De startdata van het zomerkamp in Amsterdam-IJburg is van 22 tot 26 juli. U kunt daarbij kiezen om uw kind bij ons te laten overnachten (Junior Camp) of aan het einde van de dag weer op te halen (Summer Camp).

Op welke locatie wordt het zomerkamp in Amsterdam gegeven?

Amsterdam is natuurlijk een toeristische trekpleister voor Engelse toeristen. Ons zomerkamp in Amsterdam vindt echter niet plaats bij de toeristische straten van Amsterdam-Centrum, maar aan de BS de Archipel (Franz Zieglerstraat 11, Amsterdam). De basisschool de Archipel bevindt zich in de havenstad van Amsterdam en is een half uur verwijderd van Amsterdam-Centrum. Bent u tijdelijk in Amsterdam en zoekt u een geschikte oppas voor uw kind, of wilt u uw kind een onvergetelijke dag bezorgen in onze Summercamp? Kom dan in contact!

Kan je ook slapen bij het zomerkamp in Amsterdam?

Het is mogelijk om het zomerkamp met overnachting te boeken. Echter moet uw kind dan wel in groep 7 of 8 van het basisonderwijs zitten (Junior Camp). Voor kinderen tot groep 7 bieden wij uitsluitend dagkampen aan.

🎓 English Class

Woordenschat

In deze les werken we aan de woordenschat van de kinderen. 

Voor de oudere kinderen is er ook aandacht voor grammatica.

🎨 Art Class

Creativiteit

We gaan een creatieve Summer Camp herinnering maken. 

Hierbij komen vormen, kleuren en materialen in het Engels aan bod.

💃🏾 Sports & Dance

Bewegen

Bewegen is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens deze activiteit worden bewegingen en lichaamsdelen in het Engels benoemd.

🎶 Songs & Conversations

Uit volle borst

Door te zingen, uiten de kinderen zich ongedwongen in het Engels. 

Klanken en uitspraak komen aan bod.

Inbegrepen bij het zomerkamp

Summer Camp is het leukste en leerzaamste zomerkamp van Nederland. 

Tijdens het kamp laten we de kinderen (verder) kennis maken met de Engelse taal.

Dagelijks leuk en vol programma

Geheel in het Engels

Dagelijks lekkere en gezonde snacks

Let op, de lunch verzorgt u zelf

Summer Camp Poloshirt

Een origineel Summer Camp shirt

Summer Camp lunchbox

Om de eigen lunch in mee te nemen

Summer Camp bidon en tas

Een tas voor je spulletjes en drinkfles

Feestelijke afsluiting

Graduation, Certificate & high tea

Reviews van onze deelnemers

Sylvia
Leuk programma en enthousiast team
Lees verder
Onze oudste ging voor de 2e keer en onze 4 jarige kon dit jaar ook. Leuk afwisselend programma met enthousiaste teamleden. Laagdrempelig voor als het kind nog geen of weinig Engels kan; na camp kennen ze veel woordjes en korte zinnen. Ik denk dat we volgend jaar voor de 5 dagen versie gaan.
Gulin
It was a wonderful week for my daughter!
Lees verder
It was such s great experience for my daughter Ipek. She enjoyed every day the activities. Her english improved a lot. This program is nice as it teaches while let the kids play and enjoy.
Maileys
Leerzaam, aandacht voor de kinderen, 'Superfun'
Lees verder
Mijn dochter van 9 wou heel graag Engels leren en heeft op Summercamp niet alleen veel geleerd, maar ook veel meer zelfvertrouwen gekregen om het te proberen. Gemotiveerde begeleiders met persoonlijke aandacht voor de kinderen. Al bij al vond dochterlief het 'superfun'!
Ineke
Perfecte atmosfeer voor educatie
Lees verder
Dit jaar voor de 2e keer bij summercamp. Elke keer vraag ik me af wat hun geheim is, aangezien mijn dochter er altijd naar uitkijkt! Ik denk 1) kleine groepen, 2) combinatie van beweging en denkopdrachten en 3) icecream day! Top!!!
Inge
Fantastisch!
Lees verder
Wat is dit ontzettend leuk! Mijn zoon van 7 heeft veel geleerd, maar alles met plezier. De leerkrachten zijn vakkundig en hebben alles goed onder controle. Ze hebben mijn verwachtingen erg overtroffen. Volgend jaar gaan wij ons weer aanmelden.
Dewi
Geweldig
Lees verder
Onze zoon is heeft het zo enorm leuk gehad! Hele goede begeleiding, de docenten zijn vriendelijk, gezellig en hebben van begin tot het eind het leuk en leerzaam gemaakt. We hopen dat hij volgend weer mag deelnemen aan Summercamp! Thank you so much everyone:-)
Vorige
Volgende