Een uniek Engels taalkamp voor scholieren | Boost your English!

Taalkamp

Engels leren samen met andere tieners tijdens een bijzonder zomerkamp? Het kan tijdens Teen Camp 2021; een uniek Engels taalkamp voor scholieren. Teen Camp organiseert de leukste zomerse taalcursussen voor jongeren in Nederland. De zomerkampen vinden plaats in een prettige atmosfeer en barsten van de leukste activiteiten. Op deze manier maken jongeren zich de Engelse taal snel en laagdrempelig eigen. Een voorsprong opbouwen in Engels geeft je voordelen voor de rest van je leven!

Het nut van een Engels taalkamp voor scholieren

Jongeren leren gemakkelijk een ‘vreemde’ taal. Dat komt goed uit, aangezien lesboeken en opleidingen steeds vaker in de Engelse taal worden gegeven en geschreven. Hoe jonger de Engelse taal wordt aangeleerd, hoe gunstiger dit is voor hun persoonlijke ontwikkeling en ambities. De Engelse taal leren op een summer camp is natuurlijke vele malen leuker dan op school. Taal leren gaat hier immers samen met uitdagende activiteiten, dus het voelt niet als leren!

Engels voor Bengels

Het is algemeen bekend dat kinderen makkelijker een taal aanleren dan volwassenen. Bovendien zal de komende generatie alleen nog maar meer te maken krijgen met studieboeken en andere teksten die in het Engels geschreven zijn. Het is dus verstandig om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met Engels. Bovendien blijkt dat het leren van een taal extra goed gaat in een ontspannen situatie waar kinderen plezier hebben. De sociale setting biedt veel aanknopingspunten om op een speelse manier met de taal bezig te zijn en samen te oefenen.

Waarom een taalcursus voor jongeren?

Het zomerkamp voor jongeren van Summercamp.nl is dé gelegenheid voor scholieren om hun kennis van de Engelse taal bij te spijkeren. De Teen Camps worden gedurende de gehele zomer aangeboden. De locatie is op het prachtige Kasteel Assumburg in Heemskerk. Als ouders heb jij tijd voor jezelf, terwijl jouw kind wordt klaargestoomd voor de toekomst. Kortom: meld je zoon of dochter direct aan voor Engelse les en verbeter zijn of haar carrièreperspectief.

Hoe gaan wij met Corona om?

Wij volgen de maatregelen vanuit de overheid die gelden in juli en augustus. Lees voor aanmelding de algemene voorwaarden altijd goed door, vooral bij annulering. De situatie rondom Corona verandert veel. Zodra de zomer aanbreekt zullen wij hier de nieuwe maatregelen en regels met jullie delen.

Summer Camp wilt een zo veilig mogelijke omgeving creeëren voor jouw kinderen.

Wie begeleidt mijn kind?

Zien we jouw kind(eren) ook binnenkort bij Summer Camp?

Schrijf je nu in voor Summer Camp

199 3 dagen op Summer Camp
  • Dagelijks lekkere snacks
  • Summer Camp poloshirt
  • Summer Camp bidon en tas
  • Lunchbox voor eigen lunch
  • Summer Camp Certificate
Augustus
299 5 dagen op Summer Camp
  • Dagelijks lekkere snacks
  • Summer Camp poloshirt
  • Summer Camp bidon en tas
  • Lunchbox voor eigen lunch
  • Summer Camp Certificate
Juli
3 Dagen