Een uniek Engels taalkamp voor scholieren | Boost your English!

 

Engels leren samen met andere tieners tijdens een bijzonder zomerkamp? Het kan tijdens Teen Camp 2021; een uniek Engels taalkamp voor scholieren. Teen Camp organiseert de leukste zomerse taalcursussen voor jongeren in Nederland. De zomerkampen vinden plaats in een prettige atmosfeer en barsten van de leukste activiteiten. Op deze manier maken jongeren zich de Engelse taal snel en laagdrempelig eigen. Een voorsprong opbouwen in Engels geeft je voordelen voor de rest van je leven!

 

Het nut van een Engels taalkamp voor scholieren

 

 Jongeren leren gemakkelijk een ‘vreemde’ taal. Dat komt goed uit, aangezien lesboeken en opleidingen steeds vaker in de Engelse taal worden gegeven en geschreven. Hoe jonger de Engelse taal wordt aangeleerd, hoe gunstiger dit is voor hun persoonlijke ontwikkeling en ambities. De Engelse taal leren op een summer camp is natuurlijke vele malen leuker dan op school. Taal leren gaat hier immers samen met uitdagende activiteiten, dus het voelt niet als leren!

 

Waarom een taalcursus voor jongeren?

 

Het zomerkamp voor jongeren van Summercamp.nl is dé gelegenheid voor scholieren om hun kennis van de Engelse taal bij te spijkeren. De Teen Camps worden gedurende de gehele zomer aangeboden. De locatie is op het prachtige Kasteel Assumburg in Heemskerk. Als ouders heb jij tijd voor jezelf, terwijl jouw kind wordt klaargestoomd voor de toekomst. Kortom: meld je zoon of dochter direct aan voor Engelse les en verbeter zijn of haar carrièreperspectief.