Summer Camp 2022

Jeugdkamp

Summer Camp is het leukste zomerkamp van Nederland. Met meer dan 25 locaties verspreid over heel Nederland is er altijd een kamp bij jou in de buurt. Met Summer Camp proberen we de kinderen kennis te laten maken met de Engelse taal. Dit willen we uiteraard op een leuke manier doen. Bij Summer Camp staat plezier voorop! Daarom is er naast de lessen Engels ook veel ruimte voor spelen, bewegen, muziek en creative activiteiten.

Engels leren op een zomerkamp

Kinderen en jongeren kunnen deze zomer spelenderwijs Engels leren op het Engels voor Bengels Summer Camp. Dit zomerkamp is speciaal opgezet om kinderen van 4 tot 11, of jongeren van 11 tot 17 jaar kennis te laten maken met de Engelse taal. Kies voor een driedaags of vijfdaags kamp en laat je verrassen door het taalniveau dat je kind in enkele dagen zal bereiken.

Engels taalkamp voor kinderen

Al doende leert men. Jonge kinderen pikken een nieuwe taal razendsnel op. Daarom is het zonde om deze ontwikkelingsfase niet te benutten. Met een jeugdkamp van Summer Camp krijgen kinderen hun eerste ervaring met Engels in een speelse en vrolijke omgeving. Daarnaast bieden wij een taalcursus voor jongeren in de leeftijdscategorie 11 tot 17 jaar.

Het Engels voor Bengels programma

Het dagprogramma van het jeugdkamp is gevuld met activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijdsgroep. De basis van het Engels wordt gelegd in de dagelijkse Song and Conversation classes. Maar er is meer: Art classes, Sports and Dance: het staat allemaal op het programma. De voertaal van het kamp is Engels, zodat kinderen op een laagdrempelige manier vertrouwd raken met de taal. Voor de kleinsten is er natuurlijk Nederlandse ondersteuning waar nodig.

Geef je kind op voor een zomerkamp in de buurt

Het zomerkamp wordt begeleid door professionele krachten met veel ervaring met de leeftijdsgroep. Dankzij de kleine groepen is er volop persoonlijke aandacht voor elk kind. Het jeugdkamp sluit af met een Graduation Ceremony en een eindvoorstelling waar de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd. Voor tieners is er het Teen Camp biedt het programma gelijk aan op een summer school program, niet in Engeland, maar op het prachtige Kasteel Assumburg in Nederland. Een intensief Engels lesprogramma wordt gecombineerd met sportieve en creatieve activiteiten. Deelnemers uit het buitenland versterken het internationale karakter van dit taalkamp.Boek nu het Summer Camp voor deze zomer. Gun je kind of tiener een ervaring om nooit te vergeten, die een belangrijke basis legt voor de toekomst.

🎓 English Class

Woordenschat

In deze les werken we aan de woordenschat van de kinderen. Voor de oudere kinderen is er aandacht voor grammatica.

🎨 Art Class

Knutselen

We gaan creatieve herinneringen maken voor Summer Camp. Hier komen vormen, kleuren en materialen in het Engels aan bod.

💃🏾 Sports & Dance

Bewegen

Bewegen is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens deze activiteit worden bewegingen en lichaamsdelen in het Engels benoemd.

🎶 Songs & Conversations

Uit volle borst

Door te zingen, uiten de kinderen zich ongedwongen in het Engels. Klanken en uitspraak komen aanbod.

Hoe gaan wij met Corona om?

Wij volgen de maatregelen vanuit de overheid die gelden in juli en augustus. Lees voor aanmelding de algemene voorwaarden altijd goed door, vooral bij annulering. De situatie rondom Corona verandert veel. Zodra de zomer aanbreekt zullen wij hier de nieuwe maatregelen en regels met jullie delen.

Summer Camp wilt een zo veilig mogelijke omgeving creeëren voor jouw kinderen.

Wie begeleidt mijn kind?

Zien we jouw kind(eren) ook binnenkort bij Summer Camp?

Schrijf je nu in voor Summer Camp

199 3 dagen op Summer Camp
  • Dagelijks lekkere snacks
  • Summer Camp poloshirt
  • Summer Camp bidon en tas
  • Lunchbox voor eigen lunch
  • Summer Camp Certificate
Augustus
299 5 dagen op Summer Camp
  • Dagelijks lekkere snacks
  • Summer Camp poloshirt
  • Summer Camp bidon en tas
  • Lunchbox voor eigen lunch
  • Summer Camp Certificate
Juli
3 Dagen