Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens Summer Camp?

Cambridge Summer School

Summer Camp is het leukste zomerkamp van Nederland. Met meer dan 25 locaties verspreid over heel Nederland is er altijd een kamp bij jou in de buurt. Met Summer Camp proberen we de kinderen kennis te laten maken met de Engelse taal. Dit willen we uiteraard op een leuke manier doen. Bij Summer Camp staat plezier voorop! Daarom is er naast de lessen Engels ook veel ruimte voor spelen, bewegen, muziek en creative activiteiten.

Op zomerkamp in Nederland tijdens de zomervakantie

Een leuke bijkomstigheid is dat de ouders ook eventueel de gelegenheid hebben om iets voor zichzelf te doen. Bijvoorbeeld samen romantisch een avondje uit eten. In elk geval kunt u met een gerust hart naar uw werk, terwijl uw kind op zomerkamp gaat om Engels te leren. Het werkt veel fijner met de wetenschap dat uw kind zich thuis niet zit te vervelen, maar samen met leeftijdgenoten ervaring met een nieuwe taal opdoet.

Engels voor Bengels

Het is algemeen bekend dat kinderen makkelijker een taal aanleren dan volwassenen. Bovendien zal de komende generatie alleen nog maar meer te maken krijgen met studieboeken en andere teksten die in het Engels geschreven zijn. Het is dus verstandig om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met Engels. Bovendien blijkt dat het leren van een taal extra goed gaat in een ontspannen situatie waar kinderen plezier hebben. De sociale setting biedt veel aanknopingspunten om op een speelse manier met de taal bezig te zijn en samen te oefenen.

Tijdens de zomervakantie Engels leren met Summer Camp.

Bij de activiteiten, die zijn afgestemd op de leeftijdsgroep, wordt tijdens het zomerkamp steeds Engels gesproken. Dit in tegenstelling tot kampen waar dagelijks een uurtje Engelse les wordt gegeven en de kinderen vervolgens gaan recreëren. Het leren van de taal en het vakantieplezier zijn volledig geïntegreerd, met een vaste dagopbouw. Gaat uw kind deze zomer ook op kamp Engels leren? Lees hier meer over het concept en de locaties.

🎓 English Class

Woordenschat

In deze les werken we aan de woordenschat van de kinderen. Voor de oudere kinderen is er aandacht voor grammatica.

🎨 Art Class

Knutselen

We gaan creatieve herinneringen maken voor Summer Camp. Hier komen vormen, kleuren en materialen in het Engels aan bod.

💃🏾 Sports & Dance

Bewegen

Bewegen is natuurlijk erg belangrijk. Tijdens deze activiteit worden bewegingen en lichaamsdelen in het Engels benoemd.

🎶 Songs & Conversations

Uit volle borst

Door te zingen, uiten de kinderen zich ongedwongen in het Engels. Klanken en uitspraak komen aanbod.

Wie begeleidt mijn kind?

Schrijf je nu in voor Summer Camp 2023

319 5 dagen op Summer Camp
  • Dagelijks lekkere snacks
  • Summer Camp poloshirt
  • Summer Camp bidon en tas
  • Lunchbox voor eigen lunch
  • Summer Camp Certificate
Juli
209 3 dagen op Summer Camp
  • Dagelijks lekkere snacks
  • Summer Camp poloshirt
  • Summer Camp bidon en tas
  • Lunchbox voor eigen lunch
  • Summer Camp Certificate
Augustus